Херсонський центр європейської інформації  
Херсонський центр європейської інформації
ГоловнаЗаходиНовиниРесурсиПосиланняКонтакти


Херсонський центр європейської інформації

Фотовиставка «Expectations» Саймона Крофтса на фестивалі Zабалка-2018

11.12.2018 14:38

З 1 по 8 грудня у Гончарівці проходив VI Таврійський Тиждень Мистецтв/Zабалка-2018. Фестиваль зібрав у гостинних стінах нашої книгозбірні найкращих митців та їхні оригінальні роботи.  Шотландський фотограф Саймон Крофтс, запрошений на фестиваль керівником Херсонського Центру європейської інформації Наталією Шальновою, представив свою відому у багатьох країнах виставку «Expectations» («Очікування»). Фотовиставка складається з чудових емоційних робіт, знятих безпосередньо у Херсоні. Адже перша жінка Саймона Наталія Першакова-Крофтс – наша землячка. І він багато разів бував у нашому місті.
Ось що Саймон Крофтс сказав про свій проект:

- Я як іноземець дуже часто помічаю в українцях те, чого вони, мабуть, самі не знають про себе. Я фотографую такі моменти. Ось, наприклад, іноді я просто на вулиці зупиняю людей і прошу дозволу зняти їхній портрет.

Запрошуємо всіх на фотовиставку Саймона Крофтса «Expectations», яка експонуватиметься у Гончарівці до кінця грудня 2018 року.

 

 

 







Напишіть свій коментар
Ваше ім'я
E-mail (не буде опублікований)
Сайт
* Текст повідомлення
Введіть число, яке Ви бачите праворуч
Якщо Ви не бачите зображення з числом - змініть настроювання браузера так, щоб відображались картинки та перезагрузіть сторінку.